Σύρος: Επιχείρηση – «σκούπα» για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

egkataleleimmena oximata
admin
05/10/2016 14:01
 
 
 

Εννέα αυτοκίνητα και εννέα μηχανάκια, τα οποία «κείτονταν» εγκαταλελειμμένα, έχει παραδώσει από τις αρχές του 2016 σε εταιρεία ανακύκλωσης ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τεχνική Υπηρεσία του οποίου είναι αρμόδια να μεριμνά για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων του Δήμου, σύμφωνα και με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου.
Μετά την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και σύμφωνα με την παρ. 3 του αρθρ.9 του Π.Δ. 116/5-3-2004 ΦΕΚ 81 Α/2004 «… όταν το εγκαταλελειμμένο όχημα περιέλθει στην κοινότητα του Δήμου ή Κοινότητας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο εν λόγω Δήμος ή Κοινότητα υποχρεούται να παραδώσει το όχημα σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής ΟΤΚΖ, της περιοχής του. Τα οχήματα παραμένουν στο σημείο συλλογής για δέκα ημέρες από την ημέρα περισυλλογής τους. Εάν μέσα στο διάστημα αυτό το όχημα αναζητηθεί από τον ιδιοκτήτη του, τότε παραδίδεται σε αυτόν, αφού προηγουμένως καταβάλει τη δαπάνη απομάκρυνσης και αποθήκευσης…».
Από τις 3 έως και τις Οκτωβρίου, η Τεχνική Υπηρεσία, εκπροσωπώντας τον Δήμο Σύρου -Ερμούπολης, παρουσία και του αντίκλητου της εταιρείας ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ε.Π.Ε. παρέδωσε στην παραπάνω εταιρεία 8 ΙΧ αυτοκίνητα και 8 δίτροχα μηχανάκια.
Μάλιστα, ο δήμος ενημερώνει τους δημότες, τους κατοίκους του νησιού και κάθε ενδιαφερόμενο ότι αν επιθυμούν να κρατήσουν το όχημά τους για συναισθηματικούς ή άλλους λόγους, θα πρέπει να καταθέσουν εγγράφως ότι θα το αποθηκεύουν σε ιδιωτικό χώρο.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*