Πολιτικές θέσεις και… «προληπτική κριτική»

admin
29/11/2014 11:03
  •  
  •  
  •  

Νωρίς άρχισαν τα όργανα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

 Με το «καλημέρα» λοιπόν, στη χθεσινή συνεδρίαση που έγινε στη Σύρο και αφού είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία συζήτησης για την εξουσιοδότηση για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και τον καθορισμό του τόπου συνεδρίασης του επόμενου περιφερειακού συμβουλίου, είχαμε και την πρώτη – ήπια – αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Χατζημάρκου και της Λίλας Καφαντάρη.

Η κ. Καφαντάρη εξήγησε ότι η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα ψηφίσει λευκό για τα παραπάνω θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι συνολικά αντίθετη με την πολιτική που ακολουθείται. «Είμαστε γενικά αντίθετοι με το σαπισμένο και σαρκοφάγο σύστημα της ανταγωνιστικότητας. Θεωρούμε ότι αυτή η πολιτική που στηρίζετε, μεγαλώνει το πρόβλημα. Αυτό είναι πολιτική θέση» τόνισε και απευθυνόμενη προς τον περιφερειάρχη πρόσθεσε: «δεν έχει να κάνει με προσωπική επίθεση απέναντι σας».

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε «εντυπωσιασμένος» από το γεγονός ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» ασκεί κριτική πριν καν δει το πώς θα λειτουργήσει το περιφερειακό συμβούλιο. «Λέτε κ. Καφαντάρη ότι οι νησιώτες στενάζουν και οι πολιτικές είναι ίδιες. Δεν μπορείτε να καταγγέλλετε το περιφερειακό συμβούλιο πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό είναι προληπτική κριτική και τη συναντώ πρώτη φορά» επεσήμανε ο περιφερειάρχης.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.