Απειλές δέχεται ο Βασίλης Βρούτσης!

admin
15/01/2016 21:24
 
 
 

 

Σε …άλλο επίπεδο όπως φαίνεται έχει περάσει η αντιπαράθεση μεταξύ Βασίλη Βρούτση και πολιτικών του αντιπάλων, αφού “γνωστός πολιτικός παράγων” της Νάξου, του μήνυσε μέσω κοινού γνωστού, ότι θα τον “πλακώσει στο ξύλο”!!

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες για τα νησιά μας” σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο facebook το ίδιο άτομο του έχει επιτεθεί και στο παρελθόν όπου χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι “δικοί του” για να μην έρθουν τα χειρότερα… Πάντως ο Βασίλης Βρούτσης από ότι φαίνεται “δε μασάει” αφού δηλώνει ότι δεν τον φοβάται και μάλιστα του αφιερώνει και το βιντεάκι “Mitsos o rezilis – Μάγκας και Κουτσαβάκι“… 

Η ανάρτηση του Βασίλη Βρούτση:

Πριν 2-3 ημέρες γνωστός πολιτικός παράγων του τόπου μας, με απείλησε μέσω κοινού γνωστού, ότι αν συνεχίσω έτσι, θα με πλακώσει στο ξύλο! Ο ίδιος μου έχει επιτεθεί ήδη μια φορά όταν και τον συγκράτησαν δικοί του άνθρωποι. Από ό,τι φαίνεται, η δουλειά μας αποδίδει καρπούς! Κάποιοι έχουν αρχίσει να φοβούνται για τα καλά… Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι γουστάρουν. Τώρα αν ο τραμπούκος πιστεύει ότι θα φοβηθούμε, δεν με εκπλήσσει. Άλλωστε δεν τον έχω και για καμιά διάνοια“.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*