Το κακό παράγινε!

admin
12/05/2015 11:16
 
 
 

 

Του Γιώργου Καμβύση

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός συντοπίτης μας Γιάννης Φλώρου Μπαρδάνης, πέφτει θύμα προπηλακισμών και επιθέσεων, εξαιτίας της χρήσης του αναφαίρετου δικαιώματός του, να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα που ο ίδιος θεωρεί πως υπάρχουν στον τόπο μας.

Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε προηγούμενο καθώς επίθεση στον Γιάννη Μπαρδάνη όπως ο ίδιος κατήγγειλε, έκανε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μανιός.

Αφορμή στάθηκε άρθρο του κ. Μπαρδάνη στην εφημερίδα ΜΑΣΚΑ σχετικά με κάποιες εργασίες που έγιναν στην Απείρανθο και κατά την άποψη του, δεν έγιναν με το σωστό τρόπο, στις οποίες παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μανιός και ο πρόεδρος της Απειράνθου. 

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Μαΐου στο χωριό της Απειράνθου ο κύριος αντιδήμαρχος επιτέθηκε στον Γιάννη Μπαρδάνη προπηλακίζοντάς τον ενώ τραβώντας τον από τα χέρια προσπάθησε να τον βγάλει διά της βίας από το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η κατάσταση ευτυχώς δεν ξέφυγε λόγω της επέμβασης κάποιων ψυχραιμότερων που τράβηξαν τον μαινόμενο αντιδήμαρχο μακριά… Αμέσως μετά το συμβάν, ο κ. Μπαρδάνης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Νάξου και το κατήγγειλε.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που η επίσημη αρχή του τόπου χρησιμοποιεί ακόμα και βία για να αφαιρέσει το αναφαίρετο δικαίωμα των δημοτών να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους! Απαντήσεις στα όσα νομίζουν οι δημοτικοί μας άρχοντες ότι τους θίγουν, μπορούν να δώσουν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης του τόπου, αυτών που χρησιμοποιεί και ο Γιάννης Μπαρδάνης. Αυτό ονομάζεται πολιτικός διάλογος και ελευθεροτυπία, αρχές πάνω στις οποίες είναι βασισμένη η δημοκρατία.

Η κατάλυσή τους και μάλιστα διά της βίας είναι πρακτική που θυμίζει σκοτεινές εποχές. Καλείται λοιπόν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων να ενημερώσει τους δημότες αν καταδικάζει αυτές τις πρακτικές που εφάρμοσε ο κύριος αντιδήμαρχος ή αν τον εκφράζουν και συντάσσεται μαζί τους.          

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*