Μονογυιού προς Σαντορινιό: Μεταφορικό ισοδύναμο με «άρωμα μαστίχας» …και κατάργηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ με «άρωμα ΣΥΡΙΖΑ» (video)

 
 
 

monogiou aroma

Με το «γάντι» τα «έχωσε» στο Νεκτάριο Σαντορινιό, η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού κατά τη διάρκεια της ημερίδας για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και το μεταφορικό ισοδύναμο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Χίο.

Η πολιτευτής Κυκλάδων λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της ημερίδας κι αφού ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός είχε μιλήσει αρκετά για το μεταφορικό ισοδύναμο το οποίο όπως είπε «έχει άρωμα μαστίχας», η Κατερίνα Μονογυιού του υπενθύμισε ότι μπορεί το μεταφορικό ισοδύναμο να έχει άρωμα μαστίχας αλλά η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, έχει «άρωμα ΣΥΡΙΖΑ».

«Εκτός από το άρωμα μαστίχας που έχει το μεταφορικό ισοδύναμο, υπάρχει και ένα δικό σας άρωμα, στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, το άρωμα ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε η κ. Μονογυιού και κάλεσε τον υπουργό να κάνει κάτι γι αυτό «διότι οι νησιώτες υποφέρουν και αυτό είναι πολύ άδικο».
«Οι νησιώτες θα φύγουν από τα νησιά και στο τέλος θα μείνουν μόνο οι μετανάστες που εσείς επιχορηγείται» σημείωσε».

{youtube}cdoGchBBHoc{/youtube}

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*