Έτοιμοι για την «τριπλή» μάχη Βρούτσης – Μαργαρίτης – Λιανός

 
 
 

vroutsis filoti fagito

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις» λένε και κάπως έτσι είναι και η παραπάνω φωτογραφία…
Στην ταβέρνα του προέδρου του Φιλωτιού Βασίλη Κρασσά, στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν …αρκετοί υποψήφιοι της Ν.Δ. μαζί, δηλώνοντας την αλληλοϋποστήριξη τους στις βουλευτικές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που έρχονται.

Στην κορυφή του τραπεζιού ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης αγκαλιά με τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο (πια) δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τον αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαργαρίτη, τον αντιδήμαρχο Μανώλη Πολυκρέτη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νάξου Στέφανο Στρατούρη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Στάθη Πολυκρέτη και άλλους υποψήφιους και μη, στις εκλογές που έρχονται.

«Ξεκίνημα από το Φιλώτι της Νάξου! Ενωμένοι και έτοιμοι όσο ποτέ για την τριπλή μάχη του Δήμου με το Δημήτρη Λιανό, της Περιφέρειας με το Γιάννη Μαργαρίτη και της Βουλής, με την πιο καλή και δυνατή ομάδα» αναφέρει ο βουλευτής Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας τη φωτογραφία.

Πάντως βλέποντας τη φωτογραφία αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, λείπει από το «κάδρο».

Άραγε θα λείπει κι από τη λίστα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας;

Οι πληροφορίες λένε πως όχι …κι εκεί μπερδεύονται τα πράγματα…

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*