Έδωσε …χρίσμα στο Νότιο Αιγαίο και στο δήμο Ρόδου η Ν.Δ.

 
 
 

hatzimarkos aygenakis kampourakis

Προεκλογική περίοδο μπορεί να μην έχουμε ακόμη και όλοι να ασχολούνται με τον τουρισμό καλοκαιριάτικα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές πλησιάζουν και οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί (και όχι μόνο) έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδια και τις στρατηγικές τους αλλά και τις λίστες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους.

Η ΝΔ νωρίτερα από όλους, δίνει “χρίσμα” στο Νότιο Αιγαίο και στο δήμο Ρόδου…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο που έχει θέσει ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαδικασία αναφορικά με τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, με την αρμόδια επιτροπή του Κόμματος που χειρίζεται τα ζητήματα της επιλογής και εξετάζει τις υποψηφιότητες που θα απαρτίσουν δημιουργικά και προοδευτικά τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον εν ενεργεία επιτυχημένο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου, τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλο Μπακίρη και τον Γραμματέα του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β΄ βαθμού σε Ρόδο και Δωδεκάνησα.

Η αναβάθμιση το θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό αναζητά τους καλύτερους υποψηφίους. Πρόσωπα ικανά και χρήσιμα για την κοινωνία και τους πολίτες. Προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία που θα ενώσουν και θα παραγάγουν χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.

Ωστόσο την Τετάρτη, 8 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ, πρόκειται να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με σκοπό την κατάρτιση προτάσεων εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών τις οποίες εν συνεχεία θα καταθέσει στην ηγεσία της Ν.Δ..

Δεν χρειάζεται να ψάξει και πολύ κανείς για να μαντέψει ποιες θα είναι αυτές οι προτάσεις…

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*