Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πυρκαγιά σε Τρίποδες – Πλάκα – Ορκό

admin
29/04/2018 00:23
 
 
 

 

Εκτός από την Πυροσβεστική, μεγάλη κινητοποίηση είχε και η τοπική αυτοδιοίκηση (δήμος και επαρχείο) στην περιοχή της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή ανάμεσα σε Τρίποδες και Πλάκα και επεκτάθηκε μέχρι τον Ορκό (Αγία Παρασκευή).

Το naxostimes.gr εντόπισε σε διαφορετικά μέτωπα της πυρκαγιάς το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη μαζί με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Ιάκωβο Τσελέντη, αλλά και τους αντιδημάρχους Δημήτρη Λιανό και Νίκο Σιδερή που «περιπολούσαν» σε διάφορα σημεία της φωτιάς.

Εκεί ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, τον οποίο εντοπίσαμε στο δρόμο μεταξύ Πλάκας και Ορκού, μαζί με κατοίκους της περιοχής.

Από την πυρκαγιά δεν έλειψε ούτε η μειοψηφία του δήμου…

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός μαζί με τον υποψήφιο στη «Νησιωτική Πολιτεία» Μανώλη Βάβουλα βρίσκονταν επίσης σε σημείο του δρόμου μεταξύ Πλάκας και Ορκού και συνομιλούσαν με πολίτες παρακολουθώντας την εξέλιξη της κατάσβεσης.

«Παρών» στην πυρκαγιά και ο επικεφαλής των «Πολιτών» Βασίλης Βρούτσης τον οποίο εντοπίσαμε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Λέτε να έπαιρναν μαθήματα για το …πώς θα σβήνουν τις «φωτιές» που έρχονται με τις εκλογές ή μήπως έκαναν “προπόνηση” για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*