Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων;

admin
02/04/2018 23:18
 
 
 

Στις 13 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές στις ΝΟΔΕ και στις Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, ειδικά ως προς τις υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου, μιας και ο σημερινός επικεφαλής, Κώστας Γαβιώτης, έχει πάρει προσωπική απόφαση να μην διεκδικήσει ξανά την προεδρεία.

adreas pagonis node 1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που θεωρείται εξαιρετικά πιθανόν να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου, είναι ο υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ανδρέας Παγώνης. Ένα από τα πιο νεαρά στελέχη του κόμματος στις Κυκλάδες, το οποίο έχει να επιδείξει έντονο κοινωνικό έργο κατά το παρελθόν, ενώ αποτέλεσε και ιδιαίτερα ενεργό στέλεχος της παράταξης.

Η υποψηφιότητα του, εάν επιβεβαιωθεί, πρόκειται να τεθεί σοβαρά υπόψη καθώς ο Ανδρέας Παγώνης συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στην επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση με νέα άφθαρτα πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα, με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες αντιλήψεις.

Δε μένει παρά να επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Παγώνη έτοιμο, με έναν κύκλο στελεχών που θα τον στηρίξουν στο σημαντικό βήμα διεκδίκησης της προεδρίας της ΝΟΔΕ, φιλοδοξώντας η υποψηφιότητά του να τύχει θετικής απήχησης στα «γαλάζια» στελέχη και στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*