Εκτός από τη Νάξο …προτιμάει και Ναξιώτικα στέκια της Αθήνας ο πρωθυπουργός (video)

admin
17/03/2015 16:14
 
 
 

Εκτός από τη Νάξο και πιο συγκεκριμένα τη Μουτσούνα, που κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια προτιμάει για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτιμάει και τα Ναξιώτικα στέκια στην Αθήνα… 

Την Κυριακή και μετά τις δηλώσεις στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας κατηφόρισε πεζός προς το Παγκράτι. Μαζί του ήταν και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Θοδωρής Μιχόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Προορισμός τους το  Musique Café, το γνωστό "Ναξιώτικο" στέκι της πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η "παρέα" με τον Αλέξη Τσίπρα κατέφθασε κατά τις 2.30 το μεσημέρι και ήταν αρκετά ευδιάθετη… Ο κόσμος μετά την αρχική έκπληξη έσπευδε να χαιρετίσει τον πρωθυπουργό και την παρέα του, ενώ ο Ναξιώτης ιδιοκτήτης του Musique  Μάκης Μικές, τους υποδέχτηκε λέγοντας στον Αλέξη Τσίπρα «ξέρω πως την αγαπάτε τη Νάξο αλλά πηγαίνετε πάντα στην Μουτσούνα… καιρός να έρθετε και στο δικό μου το χωριό, τις Εγγαρές, που είναι πολύ ωραίο». 

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι το καλοκαίρι θα επισκεφτεί και τις Εγγαρές και ύστερα απόλαυσε το γεύμα του που κράτησε λίγο, αφού μετά από μια ώρα και κάτι αναχώρησε και πάλι πεζός με τους συνεργάτες του…

Τα αστεία και τα πειράγματα σε πολίτες

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες που επέστρεψαν με τα πόδια στο Μαξίμου,με τους περαστικούς να τους σταματούν συνεχώς και τον Αλέξη Τσίπρα να τους χαιρετά.

Ο Πρωθυπουργός, χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν σταματούσε να σχολιάζει. «Ήρθατε να φάτε;» ρώτησε τους δημοσιογράφους που ήταν απ' έξω. Κάποιοι περαστικοί τον χαιρέτησαν και εξέφρασαν κάποιο παράπονο. «Δεν φταίμε εμείς και γι' αυτό!» είπε γελώντας. Οι θαμώνες άλλου μαγαζιού, ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι έκανε ο Πρωθυπουργός. «Πήγαμε να φάμε και γυρίζουμε. Ούτε να φάμε δε μπορούμε;» σχολίασε. 

Λίγο παρακάτω χαιρέτησε μια παρέα γυναικών. «Εμείς καπνίζουμε έξω από το μαγαζί» του είπαν και τον ρώτησαν: «Ακμαίος;» «Να κόψετε το τσιγάρο βρε παιδιά» τους συνέστησε.

Ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε και για τον κάμεραμαν που όλη την ώρα τραβούσε πλάνα: «Πρόσεξε μην φας καμιά χύμα» του είπε γελώντας.

Δείτε το video:
 
(με πληροφορίες από το iefimerida.gr και το athensvoice)
(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*