Στη Νάξο ο Σταύρος Θεοδωράκης – Κάνει surf στη Μικρή Βίγλα!

theodorakis naxos 2
admin
01/08/2017 22:22
 
 
 

Διακοπές στη Νάξο πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέπτεται το νησί αφού εκτός του ότι είναι ένας από τους προορισμούς που τον έχουν κερδίσει, εδώ βρίσκεται και ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης, Μάριος Βαζαίος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης περνάει όμορφες στιγμές στη Νάξο, τις οποίες μάλιστα μοιράζεται με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας φωτογραφίες από την παραμονή του στο νησί.

theodorakis naxos 3

Τις μέρες που βρίσκεται στο Νάξο, εκτός τον Πύργο Μπαζαίου που περνά αρκετές ώρες με το διοργανωτή του Φεστιβάλ Νάξου και ιδιοκτήτη του Πύργου Μάριο Βαζαίο, επισκέφτηκε το Φιλώτι, ήπιε καφέ στον Πλάτανο και έβγαλε σέλφι με την Ευδοκία, “την ψυχή του Πλάτανου” όπως ο ίδιος σχολιάζει.

theodorakis naxos06

Αγαπημένος του προορισμός στο νησί είναι και το χωριό Χαλκί, το οποίο και πάλι επισκέφτηκε και δοκίμασε το καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο αλλά και τα κεφτεδάκια της κ. Κατερίνας.

theodorakis naxos 9

Ο πρόεδρος του Ποταμιού μεταξύ άλλων επισκέφτηκε και την παραλία της Μικρής Βίγλας μια από τις αγαπημένες των surfers και …πήρε μαθήματα kite surf!

theodorakis naxos03

Μάλιστα, συμμετείχε και στη “ναυμαχία” της Μικρής Βίγλας, όπως σημειώνει ο ίδιος σε σχόλιο του σε φωτογραφία, αφού όπως φαίνεται έχει αδυναμία στο kite surf…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αν και τελευταία πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, βγήκε νικητής κι αυτό το μαρτυρά το χαμόγελο, η ζωντάνια και η καλή του διάθεση!

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*