Η Κατερίνα και ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό

monoyiou prigipas alvertos 1
admin
31/05/2017 10:14
 
 
 

Ελλάδα και συγκεκριμένα Μεσσηνία στο Κόστα Ναβαρίνο και μετά Κυκλάδες, Μύκονο και Δήλο έχει επιλέξει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για της καλοκαιρινές διακοπές του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 23 Μαίου στο Μόντε κάρλο πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των πιλότων της F1 www.nazionalepiloti.et και του All star for the children Μονακό υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κώστας Μαστοράκης της nazionalepiloti έδωσε στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό συλλεκτική πλακέτα από το Grand prix του 1970 με τον πρίγκιπα να μένει κατανθουσιασμένος με την σπανιότητα του δώρου.

monoyiou prigipas alvertos 2

Για την ιστορία, κέρδισε η ομάδα του Μονακό 2-1. Το παρών στον άγωνα έδωσαν από τους πιλότους της φόρμουλα 1 ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull, ο Κάρλος Σάντσες, Φελίπε Μάσα, Μάρο Ένγκελ, Μικα Χακιναν με τον γιό του καθώς επίσης και ο Μικ Σουμάχερ.

monoyiou prigipas alvertos 6

Αργότερα στο ξενοδοχείο Μάριοτ Τριβιέρα Hotel έγινε το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης όπου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δηλώσει ενθουσιασμένος από τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας AGROVIΜ και συγκεκριμένα το…  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Single Estate». Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Κατερίνα Μονογιού του έδωσε απομίμηση από σύμβολο γονιμότητας στα αρχαία χρόνια… ένα μαρμάρινο κυκλαδίτικο εδώλιο. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση αφού έτσι κι αλλιώς θα κατεβεί στη Μύκονο και στο φίλο του Κώστα Μαστοράκη και θα έχει την χαρά να επισκεφτεί και την αρχαία Δήλο όπου θα τον ξεναγήσει η Κατερίνα Μονογιού.

monoyiou prigipas alvertos 3

monoyiou prigipas alvertos 4

monoyiou prigipas alvertos 5

monoyiou prigipas alvertos 7

monoyiou prigipas alvertos 8

 

Πηγή: tamtam.news

 

(Visited 366 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*