ΕΑΣ Νάξου: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση και τροποποίηση ωραρίου

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ΕΑΣ
Newsroom
16/03/2020 14:35
 
 
 

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην προστασία της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο της προσπάθειας όλων μας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας της θα τροποποιηθεί.

Επίσης, παρακαλεί τους παραγωγούς να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της τόσο τηλεφωνικά (καλώντας στο 2285025340) όσο και ηλεκτρονικά (μέσω e-mail στο easnaxos@otenet.gr) για οποιοδήποτε ζήτημα τους ενδιαφέρει (λ.χ. υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2020, προμήθεια ζωοτροφών και αγροεφοδίων, κ.ά.) και για να ενημερώνονται για την προσέλευσή τους στα γραφεία ή στις εγκαταστάσεις της όταν απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε αυτά.

Επίσης, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανακοινώνει ότι το Οπωροπαντοπωλείο/Κρεοπωλείο και mini market της στην Παραλία της Χώρας Νάξου θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπενθυμίζει σε όλους: τηρείτε με σχολαστικότητα τους κανόνες υγιεινής, λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που υποδεικνύονται από τους ιατρούς, αποφεύγετε τον συγχρωτισμό σε πολυπληθείς χώρους! Όχι πανικός, αλλά υπευθυνότητα, σωστή κρίση και πράξεις συνετές, ώστε όλα να πάνε καλά!

(Visited 548 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*