Hellenic Highspeed και High Speed 4 έρχoνται Κυκλάδες το Πάσχα

admin
21/04/2016 17:03
 
 
 

Hellenic Highspeed και High Speed 4 της Hellenic Seaways βάζουν πλώρη για Κυκλάδες. Και τα δυο πλοία ξεκινούν την Παρασκευή 22 Απριλίου τα δρομολόγια τους ενόψει του Πάσχα… 

Hellenic Highspeed

Το ταχύπλοο Ηellenic Highspeed αποτελεί το πρώτο από τα τρία νέα πλοία της εταιρείας, η οποία επιστρέφει στη γραμμή Ραφήνα – Κυκλάδες, με ταχύπλοο Επιβατηγό – Οχηματαγωγό, μετά από τρία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το Hellenic Highspeed θα εξυπηρετήσει το δρομολόγιο Ραφήνα – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Ίος – Σαντορίνη. (Καθημερινή αναχώρηση από Ραφήνα στις 7:15 το πρωί). Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της HSW Α. Αγαπητός «είμαστε υπερήφανοι για το νέο πλοίο που δρομολογούμε, ενώ ακολουθούν ακόμη δύο. Σύντομα θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Highspeed 7 και του Νήσος Σάμος. Καταφέραμε και αναδιαρθρώσαμε δάνεια και πλέον μπορούμε να επενδύουμε σε αγορές πλοίων και πλήρεις ανακαινίσεις πλοίων. Με το νέο μας πλοίο σκοπεύουμε να προσφέρουμε την ταχύτητα, την ευστάθεια και αυτό που έλειπε από τη γραμμή της Ραφήνας. Ένα μεγάλο ταχύπλοο ΕΓ/ΟΓ στη γραμμή των Κυκλάδων έως τη Σαντορίνη». 

High Speed 4

Το High Speed 4 ξεκινάει τα δρομολόγια του από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη την Παρασκευή 22 Απριλίου. Θα αναχωρεί καθημερινά και μέχρι τις 16 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:15 το πρωί. Από τις 17 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου τα δρομολόγια συνεχίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Πληροφορίες – Εισιτήρια: Κεντρικό πρακτορείο Naxos Tours

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*