Σαλπάρει για Κυκλάδες το Blue Star Patmos – Θα συνδέει την Παροναξία με Ικαρία και Σάμο

Newsroom
17/06/2020 20:07
 
 
 

 

Έτοιμο να μπει στα δρομολόγια στη γραμμή της Παροναξίας είναι το αγαπημένο Blue Star Patmos το οποίο το τελευταίο διάστημα είχε ταξιδέψει στη Μάλτα προκειμένου να εκτελέσει επισκευές και τον ετήσιο δεξαμενισμό του.

Το πλοίο αναχώρησε από τη Μάλτα 15 Ιουνίου και ήδη βρίσκεται στον Πειραιά και προετοιμάζεται να σαλπάρει για τα καλοκαιρινά του δρομολόγια.

Blue Star Patmos θα ενώσει την Παροναξία με Ικαρία και Σάμο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, το πλοίο θα επιστρέψει στα δρομολόγια των Κυκλάδων από την Πέμπτη 2 Ιουλίου και καθημερινά θα εκτελεί το απογευματινό δρομολόγιο στις 17:30.

Αναλυτικότερα, στις 2 Ιουλίου θα εκτελέσει το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος- Πάρος-Νάξος-Δονούσα-Αιγιάλη-Αστυπάλαια.

Από τις 3 Ιουλίου (που θα συνεχίσει τα δρομολόγια του για Κυκλάδες και το Blue Star Naxos), το Blue Star Patmos κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη.

Κάθε Τρίτη και Σάββατο το πλοίο θα συνδέει την Παροναξία με Ικαρία και Σάμο. Δηλαδή: Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Εύδηλος-Σάμος.
Να σημειωθεί ότι στο δρομολόγιο του πλοίου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή θα περιλαμβάνεται και η Σύρος.

Τι θα γίνει με το Blue Star Naxos

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του naxostimes.gr θα συνεχίσει τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες και το Blue Star Naxos, το οποίο «επιστρατεύεται» σε διαφορετική ώρα στην Παροναξία και τις Μικρές Κυκλάδες.

Συγκεκριμένα το πλοίο από την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα ξεκινάει από τον Πειραιά νωρίς το πρωί στις 06:45 και θα επιστρέφει από τα νησιά το βράδυ (αναχώρηση από τη Νάξο στις 22:00).

Αναλυτικά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα εκτελεί το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Δονούσα-Αιγιάλη-Αστυπάλαια και επιστροφή για Πειραιά το βράδυ.
Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή θα εκτελεί το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Κατάπολα και επιστροφή για Πειραιά το βράδυ.

(Visited 3.234 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*