Με Ικαρία και Σάμο θα συνδέσει την Παροναξία το Blue Star Chios

Blue Star Chios
Newsroom
17/05/2020 15:47
 
 
 

 

Στη γραμμή Πάρος – Νάξος – Εύδηλος – Καρλόβασι πρόκειται να δρομολογηθεί το καλοκαίρι το Blue Star Chios.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ικαριακή Ραδιοφωνία, το πλοίο αναμένεται να δρομολογηθεί από τις αρχές Ιουλίου (ίσως και νωρίτερα αν κριθεί απαραίτητο, ανάλογα με την ζήτηση από τους επιβάτες), κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο στις 17.30 από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Εύδηλο – Καρλόβασι και επιστροφή κάθε Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή (στις 06.30 περίπου από τον Εύδηλο) για Νάξο – Πάρο – Πειραιά.

Επίσης, η Blue Star Ferries εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο, το δρομολόγιο της Παρασκευής του Blue Star Myconos από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Άγιο Κήρυκο – Βαθύ, να προστεθεί στην Ικαρία και το λιμάνι του Ευδήλου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Σάμο και Πειραιά).

Οι παραπάνω αποφάσεις λήφθηκαν από την εταιρεία μετά από συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πλακιωτάκη αλλά και του Δήμου Ικαρίας προς την εταιρεία. Εκπρόσωπος του δήμου επισκέφθηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Blue Star Ferries, όπου ζητήθηκε, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, η ενίσχυση των δρομολογίων που συνδέουν την Ικαρία με το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τα νησιά των Κυκλάδων.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- το τοπίο σε ότι αφορά τις δρομολογήσεις των πλοίων είναι θολό, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την επιβατική κίνηση και τις προκρατήσεις εισιτηρίων μόλις ανακοινωθούν επίσημα από την εταιρεία τα δρομολόγια των πλοίων.

Πηγή: ikariaki.gr

(Visited 976 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*