Οι εκπτώσεις για τους τρίτεκνους στα ακτοπλοϊκά εισητήρια

triteknoi 2
Άκης Αξαόπουλος
07/02/2020 20:29
 
 
 

 

Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες σε ικανοποίηση του αιτήματος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, προσφέρουν εκπτώσεις στους Τρίτεκνους.

Είναι καθαρά μια ιδιωτική πρωτοβουλία, και δεν προκύπτει από κανένα νόμο. Η έκπτωση γίνεται με την επίδειξη της θεωρημένης κάρτας τρίτεκνου για το 2020 από τον Σύλλογο Τριτέκνων. Οι εκπτώσεις ισχύουν για τους γονείς ισόβια, και για τα παιδιά μέχρι και την συμπλήρωση των 25 ετών.

Οι εταιρίες Blue Star Ferries, Anek-Superfast & Minoan προσφέρουν στα εισιτήρια τους 50% έκπτωση στους νέους φοιτητές (2019) και στις οικογένειές τους.

Golden Star Ferries: Ραφήνα- Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% στην οικονομική θέση.

Golden Star Ferries: Ραφήνα- Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% στην οικονομική θέση.

Golden Star Ferries: Ραφήνα- Άνδρος, Τήνος, Μύκονος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% στην οικονομική θέση.

Fast Ferries: Ραφήνα – Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% στην οικονομική θέση και στα αεροπορικά καθίσματα.

NEL LINES: Σε όλες τις γραμμές του Αιγαίου έκπτωση 50%.

Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ Ραφήνα – Μαρμάρι Ευβοίας: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 25% στην οικονομική θέση. Eισιτήριο 6.30 με έκπτωση (9 ευρώ χωρίς έκπτωση).

Ιπτάμενα Δελφίνια Αίγινας (ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ): Πειραιάς – Αίγινα: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 25% στην οικονομική θέση. Η έκπτωση ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

ZANTE FERRIES: Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη

Η έκπτωση είναι 50% στο εισιτήριο, με την επίδειξη Θεωρημένης Κάρτας Τρίτεκνου, για τους γονείς, και για τα παιδιά τους μέχρι 25 ετών.

Aegean Speed Lines: Πειραιάς – Σέριφος, Σίφνος, Μήλος: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% στην οικονομική θέση. Ο κωδικός της τριτεκνικής έκπτωσης είναι «ΤRΙΤΡ».

Σας ενημερώνουμε ότι για την AEGEAN SPEED LINES απο 4/2/2020 ισχύει νέα έκπτωση 20% στα Ε.Ι.Χ. οχήματα τριτέκνων. Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας μέλους τρίτεκνου. Η έκπτωση μπορεί να εφαρμοστεί μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων. Δε θα εφαρμόζεται on line.

Γαύλος και Λύρα: Πρέβεζα – Κέρκυρα (πλοία ΕΛΕΝΗ και ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ): Έκπτωση 50% στα εισιτήρια

CORFU FERRIES (ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) Έκπτωση 50%: Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα με τα πλοία: ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ, ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΠΡΕΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

DODEKANISOS SEAWAYS-Ναυτιλιακή Εταιρεία – 50% έκπτωση στους Τρίτεκνους. Δρομολόγια από το λιμάνι της Ρόδου για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Πανορμίτη, Χάλκη, Καστελόριζο. Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για επιβατικά εισιτήρια. Απαραίτητη η επίδειξη της προσωπικής σας κάρτας του Συλλόγου Τριτέκνων.

Κοινοπραξία Anek Superfast: Πειραιάς- Ηράκλειο και Πειραιάς – Χανιά: έκπτωση εισιτήριο επιβάτης 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX), 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές

Μινωίκες Γραμμές: Πειραιάς- Ηράκλειο, Πειραιάς – Χανιά, Ηράκλειο – Κυκλάδες, Πειραιάς – Κυκλάδες: έκπτωση εισιτήριο επιβάτη 30% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός LUX), 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές.

Blue Star Ferries: Πειραιάς – Ηράκλειο, 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιβατών για Τρίτεκνους —-[50% σε Οικονομική Θέση και Αριθμημένα Καθίσματα, 30% σε καμπίνα (εκτός από καμπίνες LUX), 20% σε ΙΧ & Moto]. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

ΑΝΕΚ Δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά 30% έκπτωση στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα. 30% σε Καμπίνες εκτός κατηγορίας LUX. 20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα). Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών

Η FastFerries προσφέρει ειδική έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην οικονομική θέση (DECK) και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα (ATS). Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων ή του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση έως την ηλικία των 23 ετών, με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

Blue Star Ferries -Πειραιάς – Χανιά: έκπτωση 30% εισιτήριο επιβάτης, 20% σε αυτοκίνητα και μηχανές.

SUPER FAST FERRIES: Δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα εισιτήρια επιβατών για:Τρίτεκνους [50% σε Οικονομική Θέση και Αριθμημένα Καθίσματα, 30% σε Καμπίνα (εκτός από καμπίνες LUX), 20% σε ΙΧ KAI Moto]. Η έκπτωση ισχύει για τους γονείς, και για τα τέκνα ηλικίας έως 25 ετών.

Εταιρία ΑΒΛΕΜΟΝ ΠΛΟΙO « ΙΟΝΙΣ»: 50% έκπτωση στο εισιτήριο επιβάτη

ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ 15 – 8€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ 10 – 5€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΓΥΘΕΙΟ ΑΠΟ 24- 12€

ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ 24- 12€

ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ: Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος – Κίμωλος – Φολέγανδρος – Σίκινος – Ίος – Σαντορίνη: Η έκπτωση είναι 50% στο εισιτήριο, με την επίδειξη Θεωρημένης Κάρτας Τρίτεκνου για το 2019, για τους τρίτεκνους γονείς, και για τα παιδιά τους μέχρι 25 ετών.

ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ: ΘΑΣΣΟΣ (THASSOS LINK-F/B ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ)

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΡΙΝΟΣ 40%

ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΛΙΜΕΝΑΣ 40%

ANES FERRIES -ΒΟΛΟΣ -ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 30% ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΩΤΕΥΣ

ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

(Visited 2.506 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*