Μηχανική βλάβη του Super Express στη Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
10/08/2019 11:12
  •  
  •  
  •  

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του ”Super Express” ότι παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή του και τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Το ανωτέρω πλοίο, προερχόμενο από λιμένες Πειραιά – Πάρου συνέχισε με μειωμένη ταχύτητα τον πλου του για λιμένα Νάξου, όπου αφού κατέπλευσε με ασφάλεια, διενεργήθηκε επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων κατά την οποία διαπιστώθηκε άνοδος θερμοκρασίας Νο4 κουζινέτου βάσεως αριστερής κύριας μηχανής (ΡΟΜΕ), με συνέπεια την κράτηση αυτής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”SUPEREXPRESS”, ο οποίος στη συνέχεια κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη.

Το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένες Μυκόνου – Τήνου – Άνδρου – Ραφήνας, με συνολικά 299 επιβάτες, 26 Ι.Χ. και 01 Δ/Κ.

(Visited 654 times, 1 visits today)

One Comment

  1. Προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού το σημερινό απογευματινό δρομολόγιο του Super Express από Ραφήνα για Κυκλάδες θα παραμείνει ανεκτέλεστο! Το πλοίο θα αναχωρήσει για Πειραιά κενό επιβατών, μετά τον κατάπλου του στην Ραφήνα, για να πραγματοποιήσει το αυριανό προγραμματισμένο του δρομολόγιο!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.