Σε απεργία πείνας o ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου

stefanou timoni copy
admin
27/02/2018 16:51
 
 
 

Απεργία πείνας ξεκίνησε στις 5:00 το απόγευμα της Τρίτης ο εφοπλιστής Γιώργος Στεφάνου διαμαρτυρόμενος για την “επαναλαμβανόμενη αρνητική στάση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries”.

Όπως ισχυρίζεται ο υπουργός αρνείται να υπογράψει τα δρομολόγια της εταιρείας, τα οποία έχουν αποφασιστεί στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην μπορεί να προχωρήσει σε προπώληση εισιτηρίων, κάτι το οποίο οδηγεί την εταιρία σε οικονομική καταστροφή.

golden star

Ο κ. Στεφάνου ζητά την άμεση παρέμβαση τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης ώστε να εξεταστεί η αρνητική στάση του υπουργού και να επιλυθεί το ζήτημα και καλεί τους δημοσιογράφος στο Υπουργείο, ώστε να δώσει περισσότερες έπτομέρειες για το θέμα. 

Η ανακοίνωση του κ. Στεφάνου:

Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις πέντε το απόγευμα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον πέμπτο όροφο του υπουργείου διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω ότι ο υπουργός κωλυσιεργεί και αρνείται να υπογράψει τα συγκεκριμένα από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), δρομολόγια μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν εις βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του.

Παρακαλώ να παρευρεθούν απόψε στο υπουργείο δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης ώστε να αναφέρω το καυτό αυτό θέμα στην κοινωνία και όλους τους έλληνες πολίτες.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*