Χωρίς το “ΑΡΤΕΜΙΣ” τα νησιά για ένα μήνα

«Άρτεμις»
admin
03/11/2017 10:01
 
 
 

Χωρίς το πλοίο “ΑΡΤΕΜΙΣ” θα μείνουν τα νησιά για έναν μήνα λόγω της ετήσιας συντήρησής τους.

Έτσι, το προγραμματισμένο δρομολόγιο του από Λαύριο – Κέα – Κύθνος – Σύρος – Τήνος – Άνδρος – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σίκινος – Φολέγανδρος – Κίμωλος – Μήλος – Σέριφος – Σίφνος θα εκτελείται μέχρι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Το “ΑΡΤΕΜΙΣ” της Hellenic Sea Ways θα επανέλθει στο δρομολόγιο του στις 9 Δεκεμβρίου.

Την ανησυχία της εκφράζει η ΕΠΣ Κυκλάδων σε επιστολή της προς την εταιρία Hellenic Sea Ways αφού με την ακινησία του “ΑΡΤΕΜΙΣ” δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις των αθλητών και ζητά από την εταιρία την αντικατάσταση του “ΑΡΤΕΜΙΣ” με κάποιο άλλο πλοίο προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύκολη μετακίνησή τους. 

Αναλυτικότερα η επιστολή της ΕΠΣ αναφερει τα εξής:

Δεδομένου ότι, με τα ως τώρα δεδομένα δεν έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση του ΑΡΤΕΜΙΣ από κάποιο άλλο πλοίο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων απέστειλε σχετικό αίτημα προς την Ναυτιλιακή Εταιρεία Hellenic Seaways, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύκολη μετακίνηση των αθλητών του Νομού.

“Κατόπιν της διακοπής των δρομολογών του πλοίου ΑΡΕΤΜΙΣ από την επόμενη εβδομάδα, λόγω ετήσιας συντήρησής του και μη αντικατάστασής του, παρακαλούμε όπως δρομολογηθεί κάποιο άλλο πλοίο ώστε να εξυπηρετεί τις Δυτικές Κυκλάδες.

Σας κάνουμε γνωστό ότι, όλα τα Πρωταθλήματά μας αναγκαστικά ή θα πρέπει να διακοπούν ή τα σωματεία μας να προβούν σε τεράστια έξοδα μετακινήσεων”.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*