VIDEO: Το Blue Star Delos κάνει “ποδαρικό” στο λιμάνι του Πειραιά

podariko 2
admin
01/01/2017 14:16
 
 
 

 

Το Blue Star Delos έκανε το …”ποδαρικό” στο λιμάνι του Πειραιά δώδεκα λεπτά μετά την έλευση του 2017!

delos2

Το πλοίο υποδέχτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη. Ο υπουργός ανέβηκε στη γέφυρα του πλοίου αντάλλαξε ευχές με τον πλοίαρχο Κυριάκο Χωριανόπουλο, το πλήρωμά του πλοίου, καθώς και τους επιβάτες που μετέφερε.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την ελληνική κυβέρνηση στην υποδοχή του πρώτου πλοίου που μπήκε στο μεγάλο λιμάνι για το έτος 2017. Ένα έτος που προσδοκούμε όλοι ότι θα είναι καθοριστικό για την πορεία του τόπου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής.

Το “Blue Star Δήλος” επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς και στελέχη της Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε., όπου επέδωσαν αναμνηστική πλακέτα και δώρα με την ευκαιρία της πρώτης άφιξης επιβατικού πλοίου για το 2017 στον Πειραιά.
To Μέλος Δ.Σ. και Σύμβουλος Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Α. Λιάγκος κατά την ανταλλαγή ευχών με τον καπετάνιο, σημείωσε: “Στο πρόσωπό σας τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς που με τον καθημερινό σας αγώνα σε δύσκολες συνθήκες συμβάλλετε στην ανάπτυξη του τόπου”.

Το Blue Star Delos είχε ξεκινήσει το τακτικό του δρομολόγιο από τον Πειραιά στις 7:25 το πρωί του Σαββάτου για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη και επιστροφή με 563 επιβάτες, 101 IX αυτοκίνητα, 17 φορτηγά και 1 δίκυκλο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, η Διοίκηση και στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. θα υποδεχθούν το “Costa Luminosa”, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα κάνει “ποδαρικό” στο λιμάνι του Πειραιά το 2017.

{youtube}RRQeRhZrpaA{/youtube}

(Ευχαριστούμε το Μιχάλη Ρώτα για το video)

(φώτο με υπουργό: www.efsyn.gr)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*