24-25 Απριλίου οι καθολικοί εμβολιασμοί του πληθυσμού στα Κουφονήσια

Newsroom
10/04/2021 12:46
 
 
 

 

24 και 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί των κατοίκων στα Κουφονήσια

Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου (ημέρα γιορτής του Αγίου Γεωργίου) θα βρίσκεται ιατρικό κλιμάκιο στο νησί για τον καθολικό εμβολιασμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κουφονησίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τη 2ΔΥΠΕ , το νοσοκομείο Νάξου και το Π.Π.Ι. Κουφονησίου.

Θα δημιουργηθούν δύο γραμμές εμβολιασμού με ειδικευμένους γιατρούς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19.

Για τις ώρες εμβολιασμού όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής που έχουν οριστεί, θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, προσωπικά, από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Παράκληση από τον πρόεδρο Κουφονησίου Αντώνη Κωβαίο να μη χαθεί καμία δόση εμβολίου

Ο πρόεδρος Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος, καλεί τους πολίτες να είναι συνεπείς στον εμβολιασμό τους τονίζοντας ότι «κάθε εμβόλιο είναι πολύτιμο» και θα πρέπει όλοι να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα ώστε να μη χαθεί καμία δόση εμβολίου που κάποιος άλλος θα τη στερηθεί.

«Η πολιτεία με υπευθυνότητα και ευαισθησία μας έχει ορίσει ως μικρά, απομακρυσμένα και τουριστικά νησιά στις προτεραιότητες της. Είναι σπουδαίο να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα σε αυτή την εθνική προσπάθεια.
Κάθε εμβόλιο είναι ιδιαίτερα πολύτιμο και αναγκαίο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Επιβάλλεται να μην χαθεί από ανευθυνότητα καμία δόση εμβολιασμού.
Σας παρακαλούμε θερμά όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε το «παρών» στις 24 και 25 Απριλίου.
Προσοχή!
Ο αριθμός των εμβολίων που θα οριστούν για τον πληθυσμό των Κουφονησίων δεν μπορεί να επιστραφεί πίσω με συνέπεια να το στερηθεί κάποιος συνάνθρωπος μας. Για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ να το δηλώσετε άμεσα στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Κουφονησίου!».

(Visited 632 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*