Ο Κωνσταντίνος Μαρτίνος χτίζει Πολυ-ιατρείο στη Σχοινούσα

Άκης Αξαόπουλος
20/07/2020 16:26
 
 
 

 

Την ίδρυση νέου πολυ-ιατρείου στη Σχοινούσα, δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, ανακοίνωσε ο διοικητής της της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και νήσων Χρήστος Ροϊλός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Νάξου τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Η έγκριση σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης της παραπάνω δωρεάς για την ανέγερση του ΠΠΙ Σχοινούσας υπογράφηκε την Παρασκευή από τον κ. Ροϊλό.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ροϊλός αποφασίζει:

1. Την έγκριση σύναψης Σύμβασης Δωρεάς για τη μεταφορά σε νεοαναγειρόμενο κτίριο του ΠΠΙ Σχοινούσας.

2. Ο Κωνσταντίνος Μαρτίνος του Ιωάννη, κάτοικος Ελβετίας (Δωρητής) θα καταβάλει τα απαραίτητα ποσά για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το ΠΠΙ Σχοινούσας και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Δωρεοδόχος) αποδέχεται τη δωρεά.

3. Η παράδοση χρήσης του κτιρίου θα γίνει από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως μόνος ιδιοκτήτης του Έργου στη 2 η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου (Εκ Τρίτου Συμβαλλόμενη) χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός 30 ημερών από την παράδοση – παραλαβή του Έργου από το Δωρητή στο Δωρεοδόχο.

4. Της παραλαβής του Έργου από τη 2 η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου θα προηγηθεί έκδοση απόφασης ορισμού επιτροπής παραλαβής.

(Visited 702 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*