Στο Κουφονήσι η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κυκλάδων – Covid-19 και επιχειρήσεις τα θέματα που συζητήθηκαν

Newsroom
18/07/2020 01:53
 
 
 

 

Το Κουφονήσι επισκέφτηκε η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) προκειμένου να πραγματοποιήσει ελέγχους για την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κουφονησίων και της ΠΥΤ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Συλλόγου, των μελών του κλιμακίου της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού καθώς και επαγγελματιών τουρισμού του Κουφονησίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κουφονησίου (ΣΤΕΚ) που υπογράφεται από τον πρόεδρο Μιχάλη Κωβαίο, η συνάντηση περιελάμβανε εκτενή ενημέρωση τόσο για τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, όσο και για τα γενικά διαδικαστικά που αφορούν την αδειοδότηση και λειτουργία των επιχειρήσεων.

Τέλος να σημειωθεί ότι η συνάντηση, σύμφωνα με όλους τους συμμετέχοντες, θεωρήθηκε επιτυχημένη, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, στην διαλεύκανση όλων των πιθανών ερωτημάτων και αποριών που είχαν δημιουργηθεί στους φορείς του τουρισμού του νησιού μας, αλλά και αισθανθήκαμε τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού δίπλα μας.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*