Κουφονήσι: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 63χρονος – Στην αυτοκτονία οδηγούν οι πρώτες ενδείξεις

Άκης Αξαόπουλος
25/05/2020 13:51
 
 
 

 

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Κουφονησίου από ένα τραγικό συμβάν που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας…

63χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή «Κάβος του Μυλωνά» τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως όλα δείχνουν ο 63χρονος άνδρας έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του…

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, περί τις 4:00 – 5:00 τα ξημερώματα, ο πρόεδρος της κοινότητας Κουφονησίου έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από τον άτυχο άνδρα, που τον καλούσε να πάει να τον επισκεφτεί στο κατάλυμα το οποίο διέμενε στο νησί. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Κωβαίος, πήγε στο κατάλυμα κι αντί τον 63χρονο, βρήκε ένα σημείωμα που έγραφε να πάει να τον συναντήσει στην παραπάνω παραλία…

Ο πρόεδρος πήγε στην παραλία και σοκαρισμένος, βρήκε τον 63χρονο να επιπλέει στη θάλασσα…

Ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές και το γιατρό του νησιού. Η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Νάξου άμεσα έφτασαν στο σημείο, όπου με τη βοήθεια ιδιωτικού σκάφους ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 63χρονος, έφερε στη μέση του περασμένο σχοινί με δεμένη πέτρα… κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας. Στη συνέχεια ο γιατρός του νησιού διαπίστωσε το θάνατο του 63χρονου.

Η σορός του άτυχου άνδρα, στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού στο Νοσοκομείο Νάξου και αργότερα θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή.

Το Λιμεναρχείο Νάξου πραγματοποιεί έρευνα για το συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 63χρονος δεν ήταν Κουφονησιώτης αλλά διέμενε στο νησί όλο το τελευταίο διάστημα.

(Visited 2.243 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*