CNN: Η Αμοργός ένας από τους προορισμούς για γιόγκα

admin
27/08/2015 14:34
 
 
 

Είναι η τελευταία μόδα στην γιόγκα. Ταξιδεύεις σε έναν εξαιρετικό προορισμό και παράλληλα βοηθάς την τοπική οικονομία.. Και τώρα μπορείς να το κάνεις και στην Ελλάδα.

 

Το ρεπορτάζ του CNN λέει τα καλύτερα για τα ελληνικά νησιά και τις υπηρεσίες γιόγκα που προσφέρουν. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Αγχωτικό το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Ελλάδα κάτι που δυνητικά μπορεί να κάνει την επίσκεψη στην Ελλάδα αγχωτική για τους τουρίστες» σημειώνει το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Με τη χώρα να εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη από τα capital controls και στο έλεος της οικονομικής κρίσης -που θα μπορούσε ακόμα να προκαλέσει την έξοδό της από την ευρωζώνη – το άγχος είναι μέσα στο μυαλό πολλών ανθρώπων, σύμφωνα με το άρθρο.

«Εκτός ίσως από τους ανθρώπους που έχουν φτιάξει μερικές από τις καλύτερες ελληνικές υποδομές για ταξιδιώτες που κάνουν γιόγκα και διαλογισμό, όπου με φόντο το μπλε της Μεσογείου και το γαλάζιο του ουρανού η χαλάρωση είναι εγγυημένη.

Η τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα χρειάζεται όλη τη στήριξη που μπορεί να πάρει αυτή τη στιγμή , και το να αποφασίσετε να πάτε σε μία από αυτές τις οάσεις ηρεμίας θα βοηθήσει με ένα μικρό τρόπο τουλάχιστον την κατάσταση της χώρας».

Τα πέντε καλύτερα resorts για το CNN είναι:

Silver Island Yoga 

Ένα ιδιωτικό μικρό νησάκι απέναντι από την Εύβοια, η Αργυρόνησος, ιδιοκτησία ξένων από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, μετατράπηκε στο απόλυτο retreat για γιόγκα στην Ελλάδα. Δεν έχει ρεύμα ούτε ίντερνετ. Η υπέροχη διακόσμηση, το εξαιρετικό φαγητό και μια θέα που καθηλώνει την έχουν κάνει τον νούμερο ένα προορισμό.

Itha108 

Η Ιθάκη όπως λέει και ο ποιητής, είναι το απόλυτο ταξίδι και αυτό το resort που εστιάζει και στον διαλογισμό δίνει μια μοναδική εμπειρία, είτε μένει κανείς στα πεντάστερα δωμάτια του, είτε σε σκηνές.

Aegialis Hotel & Spa

Στην Αμοργό, το απόλυτο γαλάζιο μπλέκεται με την ηρεμία που προσφέρει το μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού που προσφέρει μαθήματα και θεραπείες από δασκάλους από όλο τον κόσμο.

Yoga Rocks

Μια πιο… άγρια κατάσταση στην Κρήτη στο πανέμορφο νησί μια τοποθεσία μπροστά στους βράχους για γιόγκα με βαθμό επικινδυνότητας.

Atsitsa Bay

Στο νησί της Σκύρου, ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα από διεθνείς καθηγητές γιόγκα που θυμίζει περισσότερο καραϊβική παρά Σκύρο -καθώς οι επισκέπτες μένουν σε σπιτάκια φτιαγμένα από μπαμπού- προσφέρει γιόγκα και διαλογισμό από το πρωί αλλά και υπέροχα τοπικά προϊόντα.

 

Πηγή:  protothema.gr

(Visited 70 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*