Ο …”όχλος” της Σχοινούσας απαντά στο δικηγόρο του εφοπλιστή για το δρόμο στο Λιβάδι

admin
26/06/2015 20:56
 
 
 

Θιγόμενοι, από τα όσα αναφέρει στην απαντητική του επιστολή ο κ. Αριστείδης Κανελλόπουλος, δικηγόρος των εταιριών που κατηγορούνται ότι παρεμποδίζουν την πρόσβαση στην παραλία Λιβάδι της Σχοινούσας, μερίδα πολιτών του νησιού, του απαντούν ότι ουδέποτε δεν υποκινήθηκαν από κάποιο ιδιωτικό “συμφέρον” και δεν υπήρξαν μαριονέτες κανενός…

Υποκινούμαστε μόνο από την ηθική, τις αξίες, τις καταβολές και την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο. Όχι μόνο δεν παρασυρθήκαμε αλλά αντιδράσαμε άμεσα, μαζικά και αυθόρμητα προκειμένου να διασφαλίσουμε αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε” σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα η απαντητική ανοιχτή επιστολή της επιτροπής εκπροσώπησης της Σχοινούσας, η οποία όπως σημειώνεται έχει συσταθεί με την υποστήριξη περισσότερων των 100 Σχοινουσιωτών αναφέρει τα εξής: 

Η επιτροπή εκπροσώπησης της Σχοινούσας η οποία έχει συσταθεί με την υποστήριξη περισσότερων των 100 Σχοινουσιωτών απαντά στην επιστολή του δικηγόρου των εταιρειών Σχοινούσα Κτηματική Αναπτυξιακή Α.Ε. και Perpetual Holdings Limited σχετικά με την προσπάθεια καταπάτησης δρόμου στην Σχοινούσα.

Λεγόμαστε Μανώλης, Γιάννης, Βασιλική, Ευαγγελία, Νίκος, Ελένη, Νικολέτα, Γιώργος, Δημήτρης, Θεοδόσης, Κώστας, Ρηνιό, Μαρία, Ακαθή…. ή κατά κάποιους «όχλος», παραπλανημένοι και προπαγανδισμένοι Σχοινουσιώτες.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να συντάξουμε αυτό το άρθρο-απάντηση είναι απλός. Έχουμε θιχτεί από την πρωτοφανή επίθεση του δικηγόρου των ιδιοκτητριών εταιρειών του αγροτεμαχίου και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ένα και μόνο πράγμα.

Ουδέποτε υποκινηθήκαμε από κάποιο ιδιωτικό συμφέρον. Δεν είμαστε ο αφελής και αγράμματος «όχλος» που θέλετε να παρουσιάσετε στο παιχνίδι εντυπώσεων. Δεν είμαστε μαριονέτες κανενός.

Υποκινούμαστε μόνο από την ηθική, τις αξίες, τις καταβολές και την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο. Όχι μόνο δεν παρασυρθήκαμε αλλά αντιδράσαμε άμεσα, μαζικά και αυθόρμητα προκειμένου να διασφαλίσουμε αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ένα τοπικό Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας ως αίθουσα δικαστηρίου γιατί απλά δεν είμαστε ΝΟΜΙΚΟΙ!! Εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια του τόπου μας και την ιστορία του, πάππου προς πάππου και γι’ αυτά θα αγωνιστούμε ανεπηρέαστοι από οποιοδήποτε συμφέρον. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας ομαδοποιεί και να μας προσβάλει. Όλα αυτά, μας δίνουν τη θέληση και τη δύναμη να σταθούμε απέναντι σε κάθε απειλή όσο μεγάλη κι αν φαντάζει.

Υπογραφή

«Ο ΟΧΛΟΣ»

 

(Visited 168 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*