“Σείστηκε” το Κουφονήσι με τη Γιορτή του Ψαρά (video)

admin
31/05/2015 10:27
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η καθιερωμένη, εδώ και 16 χρόνια, γιορτή του ψαρά στο Κουφονήσι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφονησίων “Κέρος”…

Πλούσιοι μεζέδες, άφθονο κρασί, ζωντανή μουσική και πολύ κέφι συνέθεσαν κι εφέτος την άψογα διοργανωμένη γιορτή στο πανέμορφο μικρό νησί του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Πάρα πολύς ο κόσμος τόσο από το Κουφονήσι όσο και τα γύρω νησιά, που ταξίδεψαν μέχρι εκεί, και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος Κουφονησίου κ.κ. Φωστιέρης και Κωβαίος, η δημοτική σύμβουλος Μαρούσα Σπυριδάκη, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Σέργης.

 

Δείτε το video: 

{youtube}Y6lit9-qYk8{/youtube}

 

Στην εκδήλωση, διά μέσου φωτοβολίδων και άκρως γιορτινής ατμόσφαιρας, παρουσιάστηκαν χορευτικά από τα παιδιά του νησιού με παραδοσιακές στολές και χορευτικό από την Αγκαιριά της Πάρου. Πλούσια τα ψαρο-εδέσματα που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τα καταστήματα εστίασης του νησιού αλλά και ζωντανή νησιώτικη μουσική με τους Γιώργο Σιδερή, Ειρήνη Κριμιτζά, Γιάννη Μαϊτό και Μανώλη Ξενικουδάκη που ξεσήκωσαν τους πάντες με κέφι και χορό έως τις πρωινές ώρες… 

Να σημειωθεί ότι η Γιορτή συνδυοργανώθηκε με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με μεγάλους χορηγούς την Blue Star Ferries και τον Σκοπελίτη Express.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*