«Βασίλισσες της εναλλακτικής κομψότητας» οι Μικρές Κυκλάδες!

Νάξος καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς
admin
05/04/2019 09:47
 
 
 

Πολυσέλιδο αφιέρωμα στις Μικρές Κυκλάδες φιλοξενεί το κορυφαίο ταξιδιωτικό Ιταλικό περιοδικό Bell’Europa σε πρόσφατο τεύχος, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στην Ιταλία.

Μέσα από τις 9 σελίδες του ελκυστικά γραμμένου άρθρου, το οποίο συνοδεύεται από άρτιο φωτογραφικό υλικό, ο καθιερωμένος ταξιδιωτικός τίτλος (που κυκλοφορεί στην Ιταλία από το 1986) «ταξιδεύει» τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του στα γραφικά σοκάκια των νησιών, τις μοναδικές γεύσεις, τους γνήσιους και καλόκαρδους κατοίκους και τις μαγευτικές παραλίες τους. Ιδιαίτερη, μάλιστα, αναφορά γίνεται στις ειδικές μορφές τουρισμού που προσφέρουν οι προορισμοί με έμφαση στον περιπατητικό και το θαλάσσιο τουρισμό.

«Οι Μικρές Κυκλάδες είναι οι βασίλισσες της εναλλακτικής κομψότητας»! δηλώνουν εντυπωσιασμένοι οι δημιουργοί του αφιερώματος, το οποίο υπήρξε αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής επίσκεψης τον Ιούνιο του 2018 που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τη βοήθεια ειδικών και την καταλυτική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Το αφιέρωμα εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για την προβολή σε ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα. Τα μικρά νησιά μας, σε συνδυασμό με τη διαχρονική γοητεία που ασκεί το Αιγαίο, είναι πηγή δύναμης και ζωής. Είναι καθήκον και προτεραιότητα μας να τα προστατεύουμε και να τα αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία» τόνισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λιανός σχετικά με την σημαντική δράση προβολής που εκτιμάται πως απευθύνεται σε περισσότερους από 200.000 Ιταλούς ταξιδιώτες.

 

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*