«Ευχαριστώ» των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Μικρών Κυκλάδων στο πλοίο-σύμβολο «EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ»

EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
admin
05/03/2019 21:08
 
 
 

Τις ευχαριστίες τους στο πλοίο-σύμβολο των Μικρών Κυκλάδων «EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» εκφράζουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί των μικρών νησιών ως δείγμα της ευγνωμοσύνης τους για τη στήριξη που τους παρέχει εξυπηρετώντας τους κάθε στιγμή ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες δίνοντας τους μάλιστα και έκπτωση για τις μετακινήσεις τους.

Οι αναπληρωτές καθηγητές σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαριστούν τον πλοιοκτήτη, τον καπετάνιο και όλο το πλήρωμα του θρυλικού «Σκοπελίτη» και τους εύχονται να έχουν πάντα «καλά και γαληνεμένα ταξίδια».

Η πλήρης ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη μας προς τον πλοιοκτήτη κ. Δημήτρη Σκοπελίτη ο οποίος παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής στηρίζει έμπρακτα τους αναπληρωτές των Μικρών Κυκλάδων παρέχοντας τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση μπορεί η εταιρεία του κατά τις μετακινήσεις τους με το πλοίο σύμβολο της περιοχής, που αναμφισβήτητα δίνει πνοή σε αυτά τα μικρά νησάκια.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το πλήρωμα του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ και ιδιαίτερα τον αξιέπαινο λεβέντη δεξιοτέχνη πλοίαρχο από τα Κουφονήσια κ. Ιωάννη Φωστιέρη ο οποίος αρκετές φορές υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προσεγγίζει τα λιμάνια Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίων, και Δονούσας μεταφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και επιβάτες αψηφώντας κάθε κίνδυνο.

Ευχόμαστε όλοι οι προαναφερόμενοι να έχουν καλά και γαληνεμένα ταξίδια.

Με εκτίμηση οι αναπληρωτές

(Visited 136 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*