VIDEO: Τιμητική διάκριση και …μαντινάδα για το EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ στα Tourism Awards 2018

 
 
 

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον τουρισμό και τη ζωή στις Μικρές Κυκλάδες απέσπασε ο “θρυλικός” Express ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ στην εκδήλωση απονομής των βραβείων Tourism Awards 2018 την Τρίτη.

Η απονομή στην οικογένεια του κ. Γιάννη Σκοπελίτη και στο πλοίο των Μικρών Κυκλάδων έγινε με μια μαντινάδα…

“Φουρτούνα έπιασε ο καιρός, το κύμα αγριεύει

όλα τα πλοία δέσανε μα ένα ταξιδεύει

ο Σκοπελίτης είναι αυτός που κύμα δε τον πιάνει

και έχει για καπετάνιο του, πάντα εσένα Γιάννη”

“Ευχαριστούμε το Express Skopelitis που ταξίδεψε τις Ελληνικές θάλασσες για 30 χρόνια αποτελώντας “δώρο θεού” για τους κατοίκους των Mικρών Κυκλάδων. Η οικογένεια Σκοπελίτη βραβεύεται για την προσφορά της στον τουρισμό και κυρίως στη ζωή των Mικρών Κυκλάδων” ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας Βαλέριας Κουρούπη όταν απένειμε το βραβείο στον καπετάν – Γιάννη Σκοπελίτη.

Ο κ. Σκοπελίτης, συγκινημένος ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή “που επέλεξε τις Μικρές Κυκλάδες για να απονείμει αυτό το τιμητικό βραβείο”.

Tourism Awards 2018

Οι απονομές των Tourism Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου και συγκέντρωσαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Αθανασίου. Η τελετή ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής και aerial dancing από την ομάδα της Artventure Productions, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Κούρτη, γνωστού σε όλους από τη συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, και της aerial dance performer, χορογράφου και αθλήτριας Κατερίνας Σολδάτου.

Άλλο ένα ξεχωριστό κομμάτι της εμπειρίας της φετινής τελετής ήταν η δυνατότητα των παρευρισκόμενων να δουν από κοντά και να θέσουν σε λειτουργία ένα πιστό αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά.

https://www.youtube.com/watch?v=_sKmPzfi27A&feature=youtu.be 

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*