Με επιτυχία η 1η Αθλητική Συνάντηση Σχολείων των Μικρών Κυκλάδων – “Ευχαριστώ” στο «Εξπρές Σκοπελίτης»

sxoinousa skopelitis
admin
15/05/2017 18:53
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σχοινούσα η 1η Αθλητική Συνάντηση Σχολείων των Μικρών Κυκλάδων…

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λ.Τ. Σχοινούσας, και περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνων Αθλοπαιδείας με τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων και Λυκειακών Τάξεων Δονούσας, Ηρακλειάς, Κουφονησίου και Σχοινούσας.

Οι αγώνες δώσανε την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες μέσα από τη συμμετοχή, το συναγωνισμό και το παιχνίδι, να συνεργαστούν, να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν και κυρίως να νιώσουν την αίσθηση του ανήκειν σε μια ευρύτερη κοινότητα, αυτή των Μικρών Κυκλάδων.

Το εγχείρημά υποστηρίχθηκε ιδιαίτερα από την Ακτοπολοϊκή Εταιρία Μικρές Κυκλάδες ΝΕ με το πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης» όπου ήταν παρών μεταφέροντας δωρεάν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Οι Διευθυντές των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίου, Δονούσας εκφράζουν τα ευχαριστήρια τους στο “Express Σκοπελίτης” τόσο για τη δωρεάν μεταφορά προς και από και την Σχοινούσα αλλά και για τις ενέργειές της να διευκολυνθεί η μεταφορά των μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου της Ηρακλειάς προς και από την Σχοινούσα καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο με συνέπεια το εν λόγω σχολείο να κινδυνεύει να αποκλειστεί από τη δράση.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*