Διάπλους 2017: Στην Ηρακλειά με τους “χρυσούς” Πετρούνια και Μιλλούση

plefsi iraklia 4
admin
30/04/2017 21:22
 
 
 

Τα καπνογόνα και τα βαρελότα στο λιμάνι της Ηρακλειάς δεν ήταν μία εντυπωσιακή υποδοχή μόνο για τα φουσκωτά και τους εθελοντές της +πλευσης, αλλά και δύο ακόμη ανθρώπους ξεχωριστής σημασίας όχι μόνο για εμάς, όχι μόνο για τους κατοίκους, αλλά για όλους τους Έλληνες και την παγκόσμια αθλητική κοινότητα.

Τον χρυσό ολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, μαζί με την κάτοχο πολλών χρυσών στα παγκόσμια κύπελλα, σε δοκό και ασύμμετρους ζυγούς, αλλά και με παρουσία σε τρεις Ολυμπιάδες, Βασιλική Μιλλούση.

plefsi iraklia 3

Αμέσως μετά την πρώτη υποδοχή με τα παραδοσιακά κεράσματα στο ντόκο και ενώ η ομάδα των ιατρείων προετοίμαζε τους χώρους λειτουργίας τους για την επόμενη ημέρα, οι δύο Έλληνες πρωταθλητές ετοιμάζονταν να προσφέρουν την δική τους γνώση και πείρα σε όλους τους κατοίκους και ιδιώς στα παιδιά: το δρόμο και τον τρόπο για την επίτευξη ολόενα πιο υψηλών, μέχρι την κορυφή, στόχων.

plefsi iraklia 2

Η ομιλία τους στο σχολείο της Ηρακλειάς και ο διάλογος που άνοιξαν με μικρούς και μεγάλους ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για όλους, ενώ οι κάτοικοι τους αγκάλιασαν με ευχαριστίες για τα επιτεύγματά τους, που έκαναν περήφανους και αυτούς, μαζί με όλους τους Έλληνες απανταχού γης.

plefsi iraklia 1

Το βράδυ, ο δήμος παρέθεσε τραπέζι στους δύο πρωταθλητές μας και τους εθελοντές της +πλευσης, ολοκληρώνοντας μία ημέρα με αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

plefsi iraklia 5

Οι εθελοντές της +πλευσης έχουν την Ηρακλειά σε ένα ξεχωριστό σημείο στην καρδιά τους, καθώς ήταν το πρώτο νησί που έπιασαν τα φουσκωτά της στον πρώτο διάπλου, όταν και είχαμε φτιάξει την παιδική χαρά δίπλα στο σχολείο.

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*