VIDEO: “Έπνιξε” το Κουφονήσι η ισχυρή βροχόπτωση

vroxi koufonisi
admin
09/03/2017 17:20
 
 
 

“Πνίγηκε” το Κουφονήσι από την πολύ ισχυρή βροχόπτωση το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σημειωθούν αρκετές καταστροφές στο νησί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Κουφονησίου Αντώνη Κωβαίο, στο νησί των Μικρών Κυκλάδων βρέχει ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες, αλλά μια πολύ ισχυρή και συνεχόμενη για 15 λεπτά βροχόπτωση και χαλαζόπτωση παράλληλα, το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν η αιτία να δημιουργηθούν αρκετές καταστροφές.

koufonisi vroxi 1

Σύμφωνα με τον κ. Κωβαίο αρκετά είναι τα σπίτια που πλημμύρισαν, ενώ πολλές καλλιέργειες καταστράφηκαν και ελαιόδεντρα ξεριζώθηκαν. Η πολύ ισχυρή βροχή γκρέμισε ξερολιθιές σε αρκετές περιοχές του νησιού, όπως τα Λουτρά και την περιοχή κοντά στο ελικοδρόμιο.

{youtube}-JX3Q2aJ190{/youtube}

Ο πρόεδρος του Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος άμεσα επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές και κυρίως οι γκρεμισμένες ξερολιθιές, ούτως ώστε να υπάρξει μέριμνα για άμεση αποκατάσταση.

koufonisi vroxi 2

Ως ορμητικός χείμαρρος κατέβηκαν τα νερά από τα βουνά του νησιού με κατάληξη στη θάλασσα… (Δείτε το βίντεο του Μιχάλη Κωβαίου):

{youtube}vmmNI3YWyjo{/youtube}

koufonisi vroxi 3

koufonisi vroxi 4

koufonisi vroxi 5

koufonisi vroxi 6

koufonisi vroxi 7

koufonisi vroxi 8

koufonisi vroxi 9

koufonisi vroxi 10

koufonisi vroxi 11

koufonisi vroxi 12

koufonisi vroxi 13

koufonisi vroxi 14

koufonisi vroxi 15

(Visited 59 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*