Ολοκληρώνεται η ενημέρωση των πολιτών της Νάξου για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών

admin
21/04/2016 09:27
 
 
 

Το Σάββατο 23 Απριλίου, στην Σχολή Ουρσουλινών, θα ολοκληρωθεί η μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Τους τελευταίους μήνες, τα μέλη της Λέσχης έχουν επιδοθεί σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους και των πέντε νησιών του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για αυτή τη μορφή εθελοντισμού, η οποία μπορεί να χαρίσει χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν.

Η εκδήλωση του Σαββάτου ξεκινά στις 8 το βράδυ και η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη.

Το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αναφερόμενοι στην πρωτοβουλία της ΛΕ.ΜΟ.Ν., τονίζουν σχετικά: «Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από μια σπίθα που έγινε φωτιά, με σκοπό να δοθεί μια ευκαιρία στη ζωή για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ακούραστοι και επίμονοι, εργάζονται με ζήλο και ανιδιοτέλεια για να γίνουμε όλοι κοινωνοί αυτής της προσπάθειας».

Τέλος, η ΛΕ.ΜΟ.Ν. ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους της Γαλήνης – Εγγαρές για την ελλιπή διαφήμιση σχετικά με την εκεί καθορισμένη συνάντηση.

Ειδήσεις: Νάξος

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*