Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

admin
14/04/2016 11:44
 
 
 

Στην εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Α 861) δημοσιεύθηκε ο εγκεκριμένος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.).

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Γιάννης Τσολάκης, ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ενέκρινε τις σχετικές αποφάσεις που έλαβε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου, «στην προσπάθειά της να καταστήσει τη λειτουργία του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. πιο ευέλικτη, λειτουργική και αποδοτική».

Σύμφωνα με τον κ. Τσολάκη, «εκτός από την τυπική και ουσιαστική υποχρέωση, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας αποτελεί μια σημαντική υποδομή που δημιουργεί τις βάσεις για την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών και βάζει τα θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη του Νομικού Προσώπου. Στόχος είναι η οργάνωση του Νομικού Προσώπου με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς όλους».

Ειδήσεις: Νάξος

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*