“Νικητής” βγήκε από το χειρουργείο ο Λιμενικός που τραυματίστηκε με όπλο στη Νάξο

admin
07/04/2016 21:03
 
 
 

 

Νικητής βγήκε, ύστερα από τετράωρη μάχη στο χειρουργείο του Ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών, ο Λιμενικός που τραυματίστηκε την Τετάρτη με το υπηρεσιακό του όπλο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εν ώρα υπηρεσίας.

Ο 44χρονος που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου. Στο πλευρό του η σύζυγος του και άλλα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και ο συνάδελφος του από το Λιμεναρχείο Νάξου Θανάσης Μπερτσιάς ο οποίος μάλιστα τον συνόδεψε κατά τη διακομιδή του από τη Νάξο με το στρατιωτικό ελικόπτερο.
Δίπλα στον τραυματία και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  

Νικητής βγήκε ύστερα από 4ωρη μάχη στο χειρουργείο ο Ανθ/στης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  Γκούφας Στέλιος ο οποίος τραυματίστηκε εχθές στο Λ/Χ Νάξου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εν ώρα υπηρεσίας. Στο πλευρό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η ΠΟΕΠΛΣ και συγκεκριμένα ο Οργανωτικός Γραμματέας  κ. Μπερτσιάς Αθ. ο οποίος συνόδευσε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αθήνα τον άτυχο συνάδελφο, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ Τσατσουλής  Θάνος  κατά την διάρκεια του χειρουργείου στο ΝΝΑ. Η Ομοσπονδία θα βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου καθ’ όλη την διάρκεια της αποθεραπείας του“.

Το ιστορικό

Το βράδυ (περίπου 21:30) της Τετάρτης 6 Απριλίου ο 44χρονος Ναξιώτης Λιμενικός, τραυματίστηκε σοβαρά, στην αριστερή πλευρά του στήθους (πέντε εκατοστά πάνω από την καρδιά), με το υπηρεσιακό του πιστόλι κατά την εκτέλεση υπηρεσίας εντός του Λιμεναρχείου Νάξου, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα και με τη συνοδεία προσωπικού του Λιμεναρχείου Νάξου στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με μεταγωγικό ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς και εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα «ΚΑΤ» για περαιτέρω νοσηλεία. Στο πλευρό του, μέσα κι έξω από το νοσοκομείο, οι συνάδελφοί του από το Λιμεναρχείο Νάξου, φίλοι και συγγενείς που αγωνιούσαν για την υγεία του… 
 
Τις πρωινές ώρες σήμερα και ενώ η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να είναι κρίσιμη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα από το «ΚΑΤ» στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του naxostimes.gr τις 15:30 εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 8:00 το βράδυ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε ξανά στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου. 
 
Από τη Λιμενική Αρχή Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε για το συμβάν η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.
 
Να σημειωθεί ότι ο 44χρονος Λιμενικός είναι από τη Νάξο, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*