ΣΟΚ στη Νάξο από το σοβαρό τραυματισμό Λιμενικού με όπλο

admin
06/04/2016 21:04
 
 
 

 

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στη Νάξο το περιστατικό με το σοβαρό τραυματισμό 44χρονου Ναξιώτη Λιμενικού που συνέβη το βράδυ (γύρω στις 9:30) της Τετάρτης.

Λεπτομέρειες για το συμβάν δεν έχουν γίνει προς το παρών γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του naxostimes.gr το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού συνέβη στο Λιμεναρχείο Νάξου, όπου ο 44χρονος λιμενικός (που είχε βάρδια) τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, στη θωρακική χώρα λίγα εκατοστά πάνω από την καρδιά με διαμπερές τραύμα.

Ο 44χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Νάξου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειες και να διακομιστεί στην Αθήνα.

Το ελικόπτερο έφτασε στη Νάξο στις 00:30 και λίγα λεπτά αργότερα αναχώρησε διακομίζοντας τον τραυματισμένο λιμενικό στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Νάξου η κατάσταση της υγείας του 44χρονου είναι σοβαρή.

Να σημειωθεί ότι πάρα πολύς κόσμος, συνάδελφοι και φίλοι του 44χρονου βρέθηκαν στο Νοσοκομείο αγωνιώντας για την υγεία του, αλλά και για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του… 
 

* Το naxostimes.gr εύχεται καλή και γρήγορη ανάρωση

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*