Επίθεση Μαργαρίτη στη μείζονα μειοψηφία: Είστε ο φόβος και ο τρόμος! (VIDEO)

admin
03/04/2016 20:01
 
 
 

 

Επίθεση στη μειοψηφία εξαπέλυσε στην τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σημειώνοντας ότι με τις καταγγελίες τους, είναι …”ο φόβος και ο τρόμος”.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης προκάλεσε το Νίκο Μαϊτό να καταθέσει δημοσίως τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι το 2015 έχουν διατεθεί σε απευθείας αναθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ, που νωρίτερα είχε αποκαλύψει ο επικεφαλής της μειοψηφίας.

Εάν ισχύουν όλα όσα είπε ο κ. Μαϊτός για τις απευθείας αναθέσεις, να έρθει να καταθέσει τα στοιχεία δημοσίως, αλλιώς ψεύδεται… και σας βεβαιώνω ότι ψεύδεται” σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης. 

Ο Νίκος Μαϊτός αντιδρώντας άμεσα, κατέθεσε στο προεδρείο τα έγγραφα, σημειώνοντας: “Εδώ είναι τα έγγραφα. Μία προς μία όλες οι ΑΔΑ“.

Ωστόσο, στο θέμα δε δόθηκε καμία συνέχεια ούτε από την πλευρά του δημάρχου, που συνέχισε την ομιλία του με άλλο θέμα, ούτε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου… 

Προϋπολογισμός

Ρεαλιστικό και φιλολαϊκό χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενώ παράλληλα επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στη μειοψηφία, σημειώνοντας ότι “έχει υποχρεώσεις” και θα πρέπει να κάνει “γόνιμη αντιπολίτευση“.  

Χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση, φτάσαμε σήμερα να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Έναν προϋπολογισμό ο οποίος είναι ρεαλιστικός, κοινωνικός και φιλολαϊκός. Έχουμε αφουγκραστεί τα κοινωνικά στρώματα και τον έχουμε φτιάξει” σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Η αντιπολίτευση είναι ένας θεσμός έχει υποχρεώσεις πρέπει να βρίσκεται εδώ να κάνει μια γόνιμη αντιπολίτευση, να κάνει προτάσεις και όχι να φεύγει“.

Ο φόβος και ο τρόμος

Στη συνέχεια ο κ. Μαργαρίτης επιτέθηκε εκ νέου στην παράταξη του κ. Μαϊτού σημειώνοντας ότι έχει γίνει “ο φόβος και ο τρόμος” με τις καταγγελίες που κάνουν, παρουσιάζοντας στο σώμα, έγγραφο που τον παραπέμπει στο Ειρημοδικείο, για το γεγονός ότι ο δήμος μετέφερε νερό στο Ναυτικό Παρατηρητήριο Νάξου και στην εκκλησία της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας.  Όπως είπε η καταγγελία έχει γίνει από τον τοπικό σύμβουλο Κορώνου της “Νησιωτικής Πολιτείας” κ. Σιδερή.
Προσπαθούμε να βοηθάμε, αλλά πίσω από την αντιπολίτευση που κάνουν ορισμένοι, κάνουν σαμποτάζ στην κοινωνία. Φοβόμαστε να βοηθάμε γιατί μας καταγγέλλετε“. 

Δείτε αναλυτικά στο video, τι είπε ο Μανόλης Μαργαρίτης: 

{youtube}RDjSo-WhsJg{/youtube}

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*