Διημερίδα από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου – Παρόντες και οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων

admin
25/02/2016 21:43
 
 
 

Διημερίδα για το νέο ασφαλιστικό και το μέλλον της μελισσοκομίας στη Νάξο διοργανώνει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, στο πλαίσιο διαλόγου και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και το παρών θα δώσουν οι βουλευτές του κόμματος στις Κυκλάδες κ.κ. Μανιός, Συρμαλένιος και Συρίγος.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

*Εκδήλωση/ενημέρωση με θέμα: «Το μέλλον της μελισσοκομίας στη Νάξο» (Σάββατο 27/2, 19:00, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων): Η ενημέρωση θα επικεντρωθεί σε πληροφοριακά στοιχεία σχετικά με την μελισσοκομία, τις συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις που στηρίζουν τον κλάδο, τη μελισσοκομική νομοθεσία και τα μέτρα και κίνητρα στήριξης των μελισσοκόμων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός.

*Εκδήλωση/συζήτηση για το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου (Κυριακή 28/2, 11:00, δημοτικό θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης), παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού.

«Γνωρίζοντας ότι προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των κοινών μας αγώνων είναι η ακριβής και ξεκάθαρη ενημέρωση όλων μας, αλλά και ο διάλογος που αναπτύσσεται στην κοινωνία, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καλεί απλούς πολίτες,  εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εμποροβιοτέχνες, αγρότες, κτηνοτρόφους και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων να συμμετάσχουν στην ενημέρωση και τον διάλογο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις: Νάξος

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*