Λαμπάδες και εικόνες φτιαγμένες με πολύ αγάπη από το Σύλλογο ΑΜΕΑ Νάξου

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ
Newsroom
05/04/2021 00:10
 
 
 

 

Πολύ όμορφες λαμπάδες και χειροποίητες εικόνες ετοίμασε και φέτος ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Νάξου, με πολύ αγάπη, για να τα διαθέσει ώστε να ενισχύσει οικονομικά το ταμείο του για να μπορεί να στηρίζει όποιον το έχει ανάγκη.

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ

Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Νάξου ιδρύθηκε το 1997 από γονείς παιδιών ΑΜΕΑ και σκοπός του είναι η στήριξη των ΑμεΑ και των οικογενειών τους.

Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος αριθμεί, περίπου 200 μέλη.

Ο δραστήριος Σύλλογος του νησιού, σήμερα, απασχολεί μια Λογοθεραπεύτρια και μια Εργοθεραπεύτρια και έχει 15 παιδιά που κάνουν θεραπείες έργο και λόγο.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ευδοκία Κατσούρα στο naxostimes.gr «είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να διαθέτουμε κάθε χρόνο αυτές τις δύο ειδικότητες γιατί είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση των παιδιών μας».

Όπως προσθέτει η κ. Κατσούρα, «το γεγονός ότι ζούμε στην επαρχία και ειδικότερα σε νησί αποτελεί πρόβλημα, αφού δύσκολα έρχονται θεραπευτές προκειμένου να εργαστούν εδώ».

Η πρόεδρος του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι ο Σύλλογος ΑΜΕΑ της Νάξου τα έχει καταφέρει να παρέχει στα παιδιά αυτές τις θεραπείες.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τα άτομα με αναπηρίες να τα αποδεχτεί και να τα εντάξει στο κοινωνικό σύνολο» σημειώνει και προσθέτει ότι χρειάζεται «πολύ προσπάθεια από εμάς και τη στήριξη από όλους εσάς. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»!

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ

Το σύνθημα του Συλλόγου είναι:
«ΑΓΑΠΗ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΛΠΙΔΑ
ΑΠΟΔΟΧΗ (Α.Μ.Ε.Α.)»

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ

Φέτος ο Σύλλογος ετοίμασε με πολύ αγάπη, όμορφες λαμπάδες και εικονάκια (βλ. φωτογραφίες), προκειμένου να τα διαθέσει και να ενισχύσει οικονομικά το ταμείο του, ώστε να μπορεί να στηρίζει όποιον το έχει ανάγκη.
Τα εικονάκια είναι χειροποίητα στα 5€ κ οι λαμπάδες στα 12€

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ

ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ, ΑΜΕΑ

(Visited 865 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*