Θετικοί στον κορωνοϊό ο διευθυντής και ένας δάσκαλος του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου Νάξου

Newsroom
25/02/2021 23:28
 
 
 

 

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο διευθυντής και ένας δάσκαλος του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου Νάξου, μετά τους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο Φιλώτι.

Όπως είναι φυσικό το δημοτικό σχολείο Φιλωτίου έκλεισε για τις επόμενες 14 ημέρες, όμως οι μαθητές θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους μέσω διαδικτύου.

Ο διευθυντής του σχολείου Άρης Γρατσίας αλλά και ο δάσκαλος Μιχάλης Κύλης, έχοντας ψηλά το αίσθημα ευθύνης ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Απευθυνόμενος στους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου, κατά το σημερινό (25/2/2021) διαγνωστικό έλεγχο με ταχύ τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού (rapid test) που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης προσήλθαν για διαγνωστικό έλεγχο.

Ο διευθυντής Αριστείδης Γρατσίας και ο δάσκαλος Μιχάλης Κύλης ανιχνεύθηκαν θετικοί στον ιό covid19.

Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για σχολεία, θεωρούνται στενές επαφές.

Για το λόγο αυτό το σχολείο πρέπει να παραμείνει κλειστό για 14 μέρες.

Η πανδημία μας έχει ταλαιπωρήσει και κουράσει, πρέπει όμως να επιδείξουμε υπομονή, κοινωνική υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες υγιεινής που γνωρίζουμε, για να επανέλθουμε στην κανονικότητα που όλοι επιθυμούμε.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστεί με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα ενημερωθούν γι αυτό οι γονείς.

Για αύριο Παρασκευή, η τηλεκπαίδευση θα γίνει 2:10 μ.μ

(Visited 1.082 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*