Νάξος: Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες εστίασης – Παραδίδουν τα κλειδιά των μαγαζιών τους στο Μαξίμου

Άκης Αξαόπουλος
09/02/2021 19:08
 
 
 

 

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική κινητοποίηση που οργανώνει η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Χώρας Νάξου στην παραλία από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 οι επαγγελματίες της Εστίασης θα προσέρχονται και θα παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους με σκοπό να παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεπαρκή στήριξη του κλάδου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εργαζόμενοι, προμηθευτές, συνεργάτες, επαγγελματίες και μέλη των οικογενειών των επαγγελματιών της Εστίασης.

«Ο κλάδος της Εστίασης βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του. Υποσχέσεις που μας δίνουν δεν τηρούνται . Η στήριξη ανίκανη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν. Η απόγνωση η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους. Η Εστίαση βρίσκεται πολλά χρόνια στην εντατική και αργοπεθαίνει. Απαιτεί διάσωση» υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία».

(Visited 565 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*