Νάξος: Πρώτη συνεδρίαση για το 2021 του δημοτικού συμβουλίου

Newsroom
25/01/2021 15:26
 
 
 

 

Τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Στη συνεδρίαση, που είναι η πρώτη για το 2021, θα συζητηθούν 4 θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων γνωμοδοτήσεις μια μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορούν δύο λατομεία.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση για την 1η τροποποίηση της Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την υλοποίηση του έργου: «Προσθήκη αίθουσας νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο Δονούσας & Βελτίωση Περιβάλλοντος Χώρου Σχολείου»

Η ημερήσια διάταξη:

1. Λήψη απόφασης για την 1η τροποποίηση της από 02/11/2018 Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την υλοποίηση του έργου: «Προσθήκη αίθουσας νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο Δονούσας & Βελτίωση Περιβάλλοντος Χώρου Σχολείου»

2. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μ.Π.Ε. που αφορά: «Εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων και κινητής μονάδας θραύσης-ταξινόμησης-παραγωγής μαρμαρόσκονης κι άλλων θραυστών αδρανών υλικών στη θέση «ΣΑΝΙΔΑΣ», Τ.Κ. Κινιδάρου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από την εταιρεία ¨Λατομεία Μαρμάρου Νάξου Α.Ε.»

3. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Μ.Π.Ε. που αφορά: «Εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων και κινητής μονάδας θραύσης-ταξινόμησης-παραγωγής μαρμαρόσκονης κι άλλων θραυστών αδρανών υλικών στη θέση «ΜΑΡΜΑΡΟΜΑΝΔΡΑ», Τ.Κ. Χαλκείου Δ.Ε. Δρυμαλίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από την εταιρεία «Λατομεία Μαρμάρου Νάξου Α.Ε.»

4. Καθορισμός εξόδων παράστασης Αντιπροέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου.

(Visited 155 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*