92χρονη Ναξιώτισσα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού – Δείτε τι λέει

Newsroom
25/01/2021 14:28
 
 
 

 

Μία από τις πρώτες Ναξιώτισσες που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού είναι η 92χρονη Κυριακή Βάσιλα από το Φιλώτι.

Η Κυριακή Βάσιλα, (η Κούλα του Κατσανομανώλη όπως τη λένε στο χωριό) έχει γεννηθεί το 1929 και εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην Αθήνα και όλα κύλησαν ομαλά.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται μετά τον εμβολιασμό της απάντησε ότι: «Είμαι μια χαρά, δεν ήταν τίποτα. Εγώ πέρασα τις κακουχίες της κατοχής αλλά αυτή η μάστιγα είναι πιο επικίνδυνη γιατί πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι αδίκως. Μακάρι όλοι να εμβολιαστούν για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη ζωή μας».

Η κ. Κούλα, ζει στο Καστράκι της Νάξου όλο το χρόνο εκτός από τους λίγους μήνες του χειμώνα που επισκέπτεται το γιο της το Βασίλη στην Αθήνα.

Στο νησί ζουν οι άλλοι δυο γιοί της, ο Μανώλης και ο Γιάννης, που έχουν επιχειρήσεις στη Νάξο (την Pizzadelia στη Χώρα και την Αξιώτισσα στο Καστράκι).

Η 92χρονη αλλά πάντα δραστήρια κ. Κούλα κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο νησί όχι μόνο για τις διακοπές της αλλά και για να βοηθάει τα παιδιά της, αφού είναι αυτή που ετοιμάζει τα πατροπαράδοτα σπιτίσια γλυκά στην ταβέρνα του γιου της την «Αξιώτισσα».

Την επαναληπτική δόση του εμβολίου θα την κάνει στις 15 Φεβρουάριου.

(Visited 1.791 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*