VIDEO: Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Νάξου – Δείτε με ποιες ειδικότητες

Newsroom
14/01/2021 20:47
 
 
 

 

Για τις νέες προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό του Νοσοκομείου Νάξου και πιο συγκεκριμένα για το μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που πρόκειται τις επόμενες μέρες να αναλάβει καθήκοντα, ενημέρωσαν τα τοπικά ΜΜΕ η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Βασίλης Ραπτάκης.

Έτσι, η υγειονομική μονάδα της Νάξου πρόκειται να ενισχυθεί με μία ακόμη νοσηλεύτρια, μία τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων και μια παθολόγο (που έχουν ήδη ορκιστεί), ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η ορκωμοσία μίας ακόμη καρδιολόγου.

Πλέον, το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου θα λειτουργεί πλήρως και επί καθημερινής βάσεως, με τους τέσσερις εξειδικευμένους καρδιολόγους που το στελεχώνουν να κάνουν όχι μόνο καρδιογραφήματα και υπερήχους καρδιάς (triplex), αλλά και τεστ κοπώσεως.

Επίσης, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των κ.κ. Σπηλιόπουλου (ορθοπεδικού) και Τσακωνιάτη (γαστρεντερολόγου), ενώ στο Νοσοκομείο της Νάξου μετατέθηκε κι ένας ακόμη μόνιμος ορθοπεδικός, ο κ. Σταύρος Μέρτζελος ο οποίος έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο παρελθόν το νοσοκομείο του νησιού.

Τέλος, σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται και το ιατρείο ΩΡΛ, το οποίο διαθέτει όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την εξέταση των ασθενών, εξυπηρετώντας καθημερινά τουλάχιστον 10 με 12 ραντεβού.

(Visited 2.945 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*