Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο στην Αγία Άννα Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
05/01/2021 22:09
 
 
 

 

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου “Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών”, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση «Δημοτικό Parking Αγίας Άννας» έως τη διασταύρωση με κεντρικό δρόμο Αγίας Άννας – Αγίου Αρσενίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Οι βασικές εργασίες αφορούν επισκευή βλάβης ΟΤΕ και αρχική αποκατάσταση οδοστρώματος με τσιμεντόστρωση τομής χάνδακα ώστε να ακολουθήσει ασφαλτόστρωση της τελικής επιφάνειας σε επόμενο διάστημα. Για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών και την απόκτηση ικανής αντοχής του σκυροδέματος αποκατάστασης, απαιτείται η διακοπεί της κυκλοφορίας στο ανωτέρω τμήμα από την Πέμπτη 7/1/2021 έως και την Κυριακή 10/1/2021. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς την Αγία Άννα θα γίνεται περιφερειακά μέσω του δρόμου Αεροδρομίου – Αγία Άννα – Βαγιά.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*