Δημήτρης Καρούσης: Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα έπρεπε να «τρέχει» καμπάνια για την Covid-19

karousis 1
Newsroom
13/12/2020 12:49
 
 
 

 

Διαφημιστική καμπάνια για την τήρηση των μέτρων και την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σύμφωνα με το διαφημιστή Δημήτρη Καρούση.

Όπως δήλωσε στο naxostimes.gr ο κ. Καρούσης οι περισσότεροι δήμοι της Χώρας έχουν προχωρήσει σε καμπάνια για την Covid-19 σε αντίθεση με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που τόσο τώρα όσο και το προηγούμενο διάστημα από το ξεκίνημα της πανδημίας, δείχνει «αδράνεια» για την ενημέρωση για την προστασία των πολιτών.

«Γιατί τόση αδράνεια και εφησυχασμός; Τι περιμένουν πλέον για να κινητοποιηθούν, να θρηνήσουμε νεκρούς; Οι περισσότεροι δήμοι της χώρας τρέχουν καμπάνιες για την πανδημία προκειμένου να προστατέψουν τους πολίτες, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τίποτα…» σημειώνει ο κ. Καρούσης και καλεί το δήμο να διαθέσει ένα ποσό ώστε να ενημερώσει τους δημότες μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ που θα πρέπει παράλληλα να στηρίξει, τη στιγμή που και αυτά βιώνουν την κρίση της πανδημίας και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους.

«Θα έπρεπε ήδη να τρέχει καμπάνια για την Covid-19 ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κάτι που παράλληλα θα ενίσχυε οικονομικά και τα νόμιμα και με e-Μητρώο ΜΜΕ του νησιού, τα οποία καλούνται να πληρώσουν υπαλλήλους, ασφαλιστικές εισφορές, φόρους και ότι συνεπάγεται μια επιχείρηση, τη στιγμή που πλέον λόγω της πανδημίας τα έσοδα τους είναι πενιχρά με κλειστές όλες τις επιχειρήσεις» σημειώνει ο κ. Καρούσης που δηλώνει απογοητευμένος με τη στάση που κρατά η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο θέμα.

(Visited 237 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*