Νάξος: Κλειστός δρόμος στην Αγία Άννα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο
Newsroom
07/12/2020 12:34
  •  
  •  
  •  

 

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών», απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση Δημοτικό Parking Αγίας Άννας έως την διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο Αγίας Άννας-Αγίου Αρσενίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό πραγματοποιούνται από σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς την Αγία Άννα θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου-Αγία Άννα–Βαγιά.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος του έργου, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

(Visited 152 times, 1 visits today)