Προσφορά αγάπης στη μικρή Νάγια από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τριπόδων Νάξου

Newsroom
05/12/2020 15:27
 
 
 

 

Ημερολόγιο αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης είναι φέτος το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τριπόδων Νάξου αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί για την 3χρονη Νάγια και τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ακοής με το οποίο γεννήθηκε το παιδί.

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Τριπόδων καλεί όλους να αγοράσουν το ημερολόγιο, και με αυτό τον τρόπο να προσφέρουν αγάπη αυτά τα Χριστούγεννα και να κάνουν το μικρό κοριτσάκι «να καίει μόνο από χαρά».

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Συλλόγου αναφέρει:

Χριστούγεννα! Μέρες γιορτής, μέρες χαράς! Φέτος ίσως είναι λίγο διαφορετικά για όλους μας! Ακόμα και τώρα όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε το αληθινό νόημά τους.

Οι περισσότεροι έχετε πληροφορηθεί για την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την 3χρονη συντοπίτισσά μας, Νάγια.

Γεννήθηκε με πρόβλημα ακοής και πρέπει να γίνει επέμβαση για την αποκατάστασή της.

Το φετινό ημερολόγιο του συλλόγου μας, λοιπόν, αποκτά μια άλλη βαρύτητα. Είναι ημερολόγιο Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Είναι έτοιμο και διαθέσιμο για όλους.

Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας ώστε το 3χρονο αυτό αγγελούδι να ξανακλάψει μόνο από χαρά! Ας γίνουμε οι «άγγελοι» που θα μεταφέρουν την ευχάριστη είδηση στους γονείς της μικρής Νάγιας!

Ας γίνουμε το «φωτεινό αστέρι» που θα φωτίζει στο εξής το δρόμο της! Ας γεννηθεί φέτος, μέσα από τις δυσκολίες, στον καθένα μας ένας καλύτερος εαυτός!
Καλές γιορτές σε όλους!

(Visited 276 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*